MUZIEKLESSEN

          LEARN BY DOING

Kom ook bij ons in de harmonie en ontdek de magie van muziek! Of je nu individueel, samen met een vriend of in een groep muziekles wilt volgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Met passie en toewijding stimuleren wij alle muzikanten om zich blijvend te ontwikkelen en te groeien in hun muzikale vaardigheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en sluit je aan bij de gezelligste harmonie van Brabant!

Let's make music

Muziek maakt slim

Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen.
Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd.
Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

 

 

Je kunt via onze Harmonie individueel, in duo of in groepsverband muziekles krijgen op elk instrument. We stimuleren alle muzikanten om muziekles te blijven nemen, ook als je al in een orkest speelt. Zo blijf je je muzikaal en technisch ontwikkelen.

Voor gerichte vragen, neem s.v.p. contact met ons op via info@harmoniehaarsteeg.nl

Blazersklas en slagwerkklas

Als je zelf graag een instrument wilt gaan bespelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden binnen onze harmonie. Je kunt meedoen met de blazersklas, waarbij je laagdrempelig met elkaar de eerste beginselen van muziekspelen leert. Hiervoor kun je een instrument lenen bij ons, als dit instrument voorradig is. In de blazersklas kun je ook diverse instrumenten uit proberen om te bekijken welke het best bij je past.

Bij voldoende belangstelling is dit ook mogelijk in de slagwerkklas.

 

voor jong en oud

Noten spelen

instrumenten om te kiezen

dirigent

Aanmelden

Mail: info@harmoniehaarsteeg.nl

we starten bij 3 of meer aanmeldingen