Ook wij hebben ons concert moeten uitstellen. Gelukkig hebben we al een nieuwe datum kunnen vastleggen voor dit prachtig evenement.
Music4Elements is verschoven naar zaterdagavond 13 juni. We zien u dan graag komen!

Heeft u al kaarten gekocht dan blijven deze uiteraard geldig. Nog geen kaarten? Dan kunt u ze hier bestellen.

Kunt u 13 juni er niet bij zijn en had u al kaarten, dan nemen we deze uiteraard terug. Stuur dan een mailtje naar info@harmoniehaarsteeg.nl met uw naam en bankrekening nummer.

Op 13 juni 2020 gaat er iets bijzonders gebeuren! Een muzikale samenwerking tussen Harmonie st. Cecilia Haarsteeg en Muziek Collectief Engelen onder leiding van dirigenten Jan van den Brandt en Jeroen de Wit. Laat u verrassen met prachtige muziek gebaseerd op de vier elementen; water, vuur, aarde en lucht.

Wees welkom in ‘De Ster’ in Nieuwkuijk en geniet van twee orkesten, live zangsolisten, meeslepende filmbeelden en bijpassende hapjes en drankjes. Het concert start om 20.00 uur.

Datum: 13 juni 2020

Locatie: ‘De Ster’, Nieuwkuijksestraat 73, Nieuwkuijk

Bestel hier uw kaarten € 15,- pp

Totaal: € -

Uw betaling gaat via Ideal en wordt afgeschreven op naam van Harmonie St. Cecilia Haarsteeg.

U ontvangt de tickets direct na de betaling  op uw e-mailadres. Deze tickets kunt u zelf printen.

Heeft u de e-tickets binnen een uur nog niet in uw mailbox, stuur dan een mailtje naar info@harmoniehaarsteeg.nl

Met dank aan onze sponsoren