Het orkest

 

Je kunt mee spelen in “Het Orkest” als je meerdere jaren muziekervaring hebt en je instrument goed beheerst.

Een gezellige mix van jongere én oudere muzikanten spelen een zeer gevarieerd repertoire.

Dirigent en muziekcommissie zoeken de muziekstukken uit die zonodig worden aangepast aan de bezetting van “Het Orkest”.

Niet de grootste

Maar wel de gezelligste harmonie van Brabant

“Het Orkest” heeft geen volledige harmoniebezetting meer. Belangrijkste drijfveer  is muzikale kwaliteit te combineren met gezelligheid en plezier in het samen muziek maken. Met onze dirigent zoeken we naar nieuwe muzikale uitdagingen en bijzondere ontmoetingen. Daaruit ontstaan verrassende en ambitieuze projecten, waarbij we onze eigen grenzen blijven verleggen. 

“Het Orkest” geeft gemiddeld vijf concerten per jaar in en om ons mooie dorp Haarsteeg. Hoogtepunten uit afgelopen jaren zijn uitvoeringen van o.a. Canto Ostinato, mijn naam is Peer (i.s.m. Vioolschool Fiedelino) en het Klezmerconcert (i.s.m. Tarabende en Paul Stieger als solist).

Agenda

Onze komende activiteiten

Onze dirigent

Jeroen de Wit

Jeroen (1978) studeerde harmonie-, fanfare en brassband directie bij Gerrit Fokkema en Gerhart Drijvers. Deze studie is in 2014 succesvol afgerond . Lessen in koordirectie zijn gevolgd bij Oane Wierdsma en Theo Rijkaart. Masterclasses in orkestdirectie kreeg hij van Jan Stulen en Koos Mark, waarbij hij heeft gewerkt aan zowel symfonisch als licht repertoire. Hij combineerde deze studies met zijn trompetstudie bij Frank van der Poel en heeft trompet ook als bijvak gedaan op het conservatorium. Tevens studeerde hij ook Bedrijfskundige Informatica (2000) en Beleids- en Organisatiewetenschappen (2003).

Muzikanten

Concerten

Dirigent

Muziekstukken

Kom een kijken of speel mee!

Locatie: De Haarstek Haarsteeg

Email: info@harmoniehaarsteeg.nl

Repetitie: Woensdag van 19:45 uur-21:45 uur