Het orkest

Je kunt mee spelen in “Het Orkest” als je meerdere jaren muziekervaring hebt en je instrument goed beheerst.

Een gezellige mix van jongere én oudere muzikanten spelen een zeer gevarieerd repertoire.

Dirigent en muziekcommissie zoeken de muziekstukken uit die zonodig worden aangepast aan de bezetting van “Het Orkest”.

Niet de grootste

Maar wel de gezelligste harmonie van Brabant

“Het Orkest” heeft geen volledige harmoniebezetting meer. Belangrijkste drijfveer  is muzikale kwaliteit te combineren met gezelligheid en plezier in het samen muziek maken. Met onze dirigent zoeken we naar nieuwe muzikale uitdagingen en bijzondere ontmoetingen. Daaruit ontstaan verrassende en ambitieuze projecten, waarbij we onze eigen grenzen blijven verleggen.

“Het Orkest” geeft gemiddeld vijf concerten per jaar in en om ons mooie dorp Haarsteeg. Hoogtepunten uit afgelopen jaren zijn uitvoeringen van o.a. Canto Ostinato, mijn naam is Peer (i.s.m. Vioolschool Fiedelino) en het Klezmerconcert (i.s.m. Tarabende en Paul Stieger als solist).

Onze komende activiteiten

Gratis Proefles

Gratis proefles van  17.00 – 17.45 uur.
In de Haarstek te Haarsteeg

Event Info

Meld je aan voor de gratis proefles via info@harmoniehaarsteeg.nl

De cursus Spelen met Muziek voor kinderen vanaf groep 4, oftewel AMV, algemeen muzikale vorming.
Wekelijks ga je met een leuke muziekdocent op allerlei manieren muziek zelf beleven. Je krijgt oefening in ritme en melodie. Je leert noten lezen en spelen. Samen met anderen ben je spelend, zingend, bewegend en luisterend met muziek bezig. En dat is tof. Deze repetities zijn een voorbereiding op instrumentale muzieklessen. Je maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten. Muziekdocent is Beppie Schalken, bekend vanuit workshops en muzieklessen op diverse scholen. Deze cursus is verdiepend op hetgeen op school aangeboden wordt. Kosten jaarcursus : € 185.- (inclusief lesmateriaal).

Lunchconcert

Nadere gegevens volgen hou hiervoor deze site in de gaten

Januari

Nieuwjaarsconcert

Nadere gegevens volgen hou de site in de gaten

Event Info
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maart 2020

Project met  Muziekcollectief Engelen

Nadere gegevens volgens reserveer vast deze datum in uw agenda

Onze dirigent

Jeroen de Wit

Jeroen (1978) studeerde harmonie-, fanfare en brassband directie bij Gerrit Fokkema en Gerhart Drijvers. Deze studie is in 2014 succesvol afgerond . Lessen in koordirectie zijn gevolgd bij Oane Wierdsma en Theo Rijkaart. Masterclasses in orkestdirectie kreeg hij van Jan Stulen en Koos Mark, waarbij hij heeft gewerkt aan zowel symfonisch als licht repertoire. Hij combineerde deze studies met zijn trompetstudie bij Frank van der Poel en heeft trompet ook als bijvak gedaan op het conservatorium. Tevens studeerde hij ook Bedrijfskundige Informatica (2000) en Beleids- en Organisatiewetenschappen (2003).

Muzikanten

Concerten

Muziekstukken

Kom een kijken of speel mee!

Locatie: De Haarstek Haarsteeg

Email: info@harmoniehaarsteeg.nl