De Opmaat

Orkest voor beginners en herintreders

Om mee te kunnen spelen in De Opmaat moet je al een beetje kunnen samenspelen en noten lezen. Jongere én oudere muzikanten spelen er op saxofoon, klarinet, hobo, fagot, trombone, hoorn, enz.

Samen muziek maken

Het leukste wat er is!

De muziekstukken zoeken de dirigent en de muzikanten samen uit. Het varieert van pophits tot symfonisch en alles daartussenin. De muziek wordt vervolgens op maat gemaakt. Dus afhankelijk van niveau en bezetting.
De Opmaat geeft zo nu en dan een publiek optreden. Soms ook samen met alle muzikanten van de harmonie of een uitwisselingsconcert met andere harmonieën.
Als De Opmaat niet meer voldoende muzikale uitdaging voor je heeft dan kun je de overstap maken naar Het Orkest. Waarschijnlijk heb je dan ongeveer B-niveau.

Onze Dirigent

Paul van Trooyen

Onze komende activiteiten

Gratis Proefles

Gratis proefles van  17.00 – 17.45 uur.
In de Haarstek te Haarsteeg

Event Info

Meld je aan voor de gratis proefles via info@harmoniehaarsteeg.nl

De cursus Spelen met Muziek voor kinderen vanaf groep 4, oftewel AMV, algemeen muzikale vorming.
Wekelijks ga je met een leuke muziekdocent op allerlei manieren muziek zelf beleven. Je krijgt oefening in ritme en melodie. Je leert noten lezen en spelen. Samen met anderen ben je spelend, zingend, bewegend en luisterend met muziek bezig. En dat is tof. Deze repetities zijn een voorbereiding op instrumentale muzieklessen. Je maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten. Muziekdocent is Beppie Schalken, bekend vanuit workshops en muzieklessen op diverse scholen. Deze cursus is verdiepend op hetgeen op school aangeboden wordt. Kosten jaarcursus : € 185.- (inclusief lesmateriaal).

Lunchconcert

Nadere gegevens volgen hou hiervoor deze site in de gaten

Januari

Nieuwjaarsconcert

Nadere gegevens volgen hou de site in de gaten

Event Info
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maart 2020

Project met  Muziekcollectief Engelen

Nadere gegevens volgens reserveer vast deze datum in uw agenda

Muzikanten

Trombones

Klarinetten

Kom eens kijken of doe mee.

Locatie: De Haarstek Haarsteeg

Email: info@harmoniehaarsteeg.nl