Jubileumjaar

Koninklijke Harmonie St Cecilia viert in 2018 haar 175-jarig jubileum. En hoe!! Voorbereidingen zijn in volle gang.  Het hele jaar door zal Haarsteeg en omgeving kunnen genieten van dit jubileumjaar.

Half november start de sponsoractie waarbij alle Haarsteegse ondernemers uitgenodigd worden om met hun bijdrage deel te nemen aan de realisatie van het jubileum.

Het jubileumjaar wordt geopend met het  nieuwjaarsconcert op 6 januari. Op 14 april vervolgen we met een Klezmerconcert.

En op 30 juni het zomerevent met de uitdaging om 175 ……. ??

Het jaar wordt afgesloten met een spetterend concert , hiervoor worden alle oud-leden die bij ons bekend zijn benaderd. Bent u lid geweest van Harmonie St. Cecilia Haarsteeg of kent u iemand laat het ons dan aub weten. Mail naar info@harmoniehaarsteeg.nl