De Blazerklas

Een nieuwe vorm van muziek leren maken voor kinderen en volwassenen

Na de zomervakantie start Harmonie Sint Cecilia Haarsteeg met twee blazersklassen voor beginnende muzikanten. Een voor kinderen vanaf 9 jaar en een voor volwassenen. Altijd al trompet, saxofoon, klarinet of een ander blaasinstrument willen leren spelen, meld je dan nu aan!

Het doel van een blazersklas is plezier beleven aan het samen maken van muziek. Je ontwikkelt je op jouw  tempo. Dirigent Merel Levink schrijft de muziek op ieders niveau zodat je al snel samen een leuk stuk kunt spelen. In een persoonlijk gesprek bepaalt ze samen met jou je doelen en spreekt met je af hoeveel thuisstudie daarbij hoort. Je bepaalt dus zelf hoe veel tijd je thuis steekt in het oefenen. De harmonie stelt het instrument beschikbaar en helpt je bij de keuze. Blijkt na een tijdje dat je van instrument wil wisselen, dan is dat geen probleem.

Iedereen is welkom bij de blazersklas!

Het is dus niet nodig om naast deelname aan de blazersklas dure privélessen te nemen. Er wordt een muziekdocent uitgenodigd om leerlingen te begeleiden in hun blaastechniek wanneer dat nodig is. Ook muzikanten vanuit de harmonie worden als maatje ingezet om leerlingen te begeleiden. Als een leerling hogere ambities heeft dan wordt samen bekeken welke privédocent aangetrokken wordt voor extra begeleiding. Het is een muziekopleiding op maat !

De deelname aan een blazersklas kost 77 euro voor leerlingen tot en met 17 jaar en 133 euro voor volwassenen. Dit is in het eerste jaar inclusief de huur voor het instrument. De lessen zijn op dinsdagavond van 18.30 tot 19.15 uur voor de jeugd en van 19.30 tot 20.30 uur voor volwassenen. Locatie: de Haarstek, Pater v.d. Elsenstraat 25a in Haarsteeg.

Aanmelden of meer informatie via info@harmoniehaarsteeg.nl